Om meg

Mitt navn er Akmal Hussain Khan, og jeg er 29 år gammel. Jeg studerer på Høyskolen Kristiania i Oslo, og tar en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse.

Jeg har valgt å spesialisere meg innenfor Digital Markedsføring, og en av oppgavene i denne spesialiseringen er å lage en blogg. Bloggen min skal handle om den digitale verden og hvor den er på vei. Jeg vil skrive litt nærmere om hvor langt vi har kommet med automatisering av vår hverdagslige liv, og hva dette vil føre med.

Jeg er en pliktoppfyllende, løsningsorientert og strukturert person, og er veldig interessert i teknologi. Jeg er en erfaren leder og selger, og drevet med salg i 7-8 år nå. For tiden så jobber jeg hos Elkjøp som selger, og stortrives med salg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *